kendisinden 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. kendisinden hoslanildigini anlamayan kiz
  2. kendisinden vazgecen insan
  3. kendisinden hoslanani kucumseyen insanlar
  4. yazar burada kendisinden bahsetmis
  5. bir insanin kendisinden utanma sebepleri
  6. kendisinden beklenenleri veremeyen futbolcu
  7. kendisinden hoslanildigini anlamazliktan gelen kiz
  8. kendisinden hoslanana aciyan insan
  9. kendisinden uzun sevgilisi olan erkekler
  10. kendisinden hoslanan kizla konusamayan erkek

© 2008 - uludağ sözlük

kendisinden başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. kendisinden ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu kendisinden nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» avsar boyu » karincanin beynini buyutec ile eritmek » bayat konsimento » metafor » pkk nin eylemlerini basarili gibi gostermek » xentrix » zeitgeist addendum » istiklal marsi nda turk kelimesinin gecmemesi » laiklik » yandas medya » aktutun baskininin videosu » nanomanufacturing » duende » summer wine » ticaret odalari » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » 17 ekim 2008 » a nick » cryptload » quarantine » 28 mayis 2006 turkiye estonya maci » pantolona pantul diyen erkekten soguyan kiz » uzundur sarkar oksayinca kalkar » sozlukte karma yukseltme yollari » ayriligin ertesi gunu yeni sevgili bulan zat » episode 666 » merhamet » kuran in bestseller olamamasi » yaran facebook gruplari » surekli plan degistiren insan » evladim niye yazmiyorsun