kendinizi begeniyorsaniz es cinselsiniz demektir 

kapat
  1. bir küçük iskender bok yemesidir. zira kişi aynadaki yansımasını beyeniyorsa gay değil ancak narsist olabilir.
    #3273096 (gelberiyargelberi, 15.04.2008 13:24)
  2. (bkz: eşcinsel danşma hattı)
    #3273102 (uretim cini, 15.04.2008 13:25)
  3. yanlis bir onermedir. escinselligin kaynagi kendini begenmek sanan uc bes capulcunun urettigi sozcuklerdir. ozaman tum mankenler, fotomodeller escinsel midir? insanin kendisini begenmesi psikolojide narsist sozcuguyle ifade edilir, escinsel olarak degil.
    #3273243 (mutlulugun ta kendisi, 15.04.2008 14:05)
  4. (bkz: yumusak g yerine y kullanan tipler)
    #3273251 (ankarakarakedisi, 15.04.2008 14:08)
  5. bir erkek örneği verelim; kişi aynada kendisine bakar,yakışıklıyım der, sonra kaslarım var der, bunları söyleyen bir kişiyi eşcinsellikle suçlamak yanlış olur.
    fakat aynaya bakan erkek;'ulan bende ne göt varmış bee' gibilerinden cümleler kuruyorsa yapacak birşey yok.

- osman sen çok kendini beğenmiş birisin
    + ulan sen bana nasıl ibne dersin gel lan buraya
    - lan sokucam sende küçük iskender okuyormuydun ..
    #3273272 (templar, 15.04.2008 14:13)
  6. + kendimi beğeniyorum!
    - hmm.. eşcinselsin!
    + en çok da ellerimi..
    - şu anda ossbirci oldun!
    + ve göğüs bölgemi..
    - uyy! kesin ibnesin!
    #3273316 (kuzgun, 15.04.2008 14:23 ~ 21:32)
  7. nar$ist'im öyleyse kendimi beğeniyorum,öyleyse e$cinsel değilim, öyleyse bu tezi ortaya atanı mıhlarım, öyleyse saçmalamanında bir sonu var..
    #3273356 (h4pp3n, 15.04.2008 14:31)
  8. aslında
    (bkz: kendinizi elliyorsanız eş cinselsiniz demektir.)
    #3274122 (supermario, 15.04.2008 17:42)
  9. masturbasyondan önce akla gelen on kusurlu düşünceden biri.
    (bkz: çük iskender)
    #3274154 (muhterem fil, 15.04.2008 17:49)
  10. bunu diyene bu mantığa göre kendi götünü elleme yasağı getirilmelidir.
    #3274170 (tanimadinmiben, 15.04.2008 17:54)
  11. "megalomansanız narsistsiniz, narsistseniz kendinizi beğeniyorsunuz, kendinizi beğeniyorsanız eşcinselsiniz, eşcinselseniz bana uzak eşcinsellere yakın durun" diye uzun bir tanımda geçer bu genelleme. "iş bu genellemede ortaya çıkan anlaşmazlıklarda yetkili mercii hiç bir zaman ayna olamaz." diye de hukuki sakıncaları var diye biliyorum, yamuluyorsam düzeltin.
    #3274202 (kobayashe, 15.04.2008 18:03)
  12. yanlış bir saptamadır. zira kendini beğenene narsist denir. ama tabii konu küçük iskender olursa; adam her şekilde eşcinselliğine haklı sebepler gösterebilir.bu da onlardan sadece birisidir. inanmayın, yalandır çünkü.
    #3274214 (hale yediler, 15.04.2008 18:04)

© 2008 - uludağ sözlük

kendinizi begeniyorsaniz es cinselsiniz demektir başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. kendinizi begeniyorsaniz es cinselsiniz demektir ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu kendinizi begeniyorsaniz es cinselsiniz demektir nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» hrant dink » aktutun saldirisinda 62 askerimizin oldugu iddiasi » yalcin kucuk » zeplin » pihlamurlar yazip 3980 e gonderen suursuz sevgili » isci kocasina iftar sofrasi hazirlamayan ev kadini » bloodsucker » tanri vs insan » ekonomik krizin sozluk yazarinin hayatina etkisi » galatasaray bayragi » lost dizisi stv de yayinlansaydi olabilecekler » sonraki blog » yemek yemenin ilkellik olmasi » musaaden olursa ben gidiyorum » merkez bankasi ndan once dovize mudahale etmek » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » fenerbahce kupasi » turk olarak gorevim askerlik degil » red alert 2 » cakma puma ile hava atan yakisikli fakir erkek » 21 yuzyilda hala sol gorus barindiran ilginc insan » whaz up man diyene fine thanks demek » gecmisi ozleten olaylar » bir populer kultur magdurunun ruyalari » kor haline gelmek » deniz feneri dernegi davasi » milyaket » avcilar kampusu » olmek istememek ama olememek » michael skibbe » esekcilik