kendini zeki sanan kiz 

kapat
  1. feci derecede itici kız tipidir, bu türü ıslak odunla dövmek içten geçirilse de kadınlara kalkan eller kırılsındır.
    #3526273 (uretim cini, 11.06.2008 22:15)
  2. hem hemcinsleri arasında hemde karşı cinsleri arasında tiksinti ile karşılanan kız modelidir.
    #3526284 (cayyas, 11.06.2008 22:18)
  3. Aptal olduğunun farkına varamayacak kadar zeki kızdır.
    (bkz: çok zeki)
    #3526314 (ismimuzundiyenickimkisaolsun, 11.06.2008 22:24)
  4. (bkz: kevser çakır)
    (bkz: nuray bezirgan)
    #3526324 (ellen, 11.06.2008 22:25)
  5. sen diğer kızlara göre çok zekisin lafına fit olacak kızdır.
    #3526332 (orta boylum az yazmalim, 11.06.2008 22:27)
  6. ulaşılmaz olmaya çalışırken kendini itici yapan kız modeli.
    #3526335 (sigircan, 11.06.2008 22:27)
  7. kendini zeki sanan erkek ile cok uyumlu bir birliktelik sergileyecek olan hatun kisi.
    (bkz: tencere yuvarlanmis kapagini bulmus)
    #3526358 (baLim, 11.06.2008 22:34)
  8. insanlara ve hayata karşı sıfır olan kızdır.
    #3527680 (n7 s8, 12.06.2008 03:44)
  9. sinir bozucu tripleri olması muhtemel kız tipidir. hersey hakkında mutlaka bi bilgisi vardır, herseyin en mantıklısını kesinlikle o bilir, muhalefet ettiginizde sacma sapan cevaplar vererek sizi çileden çıkartır.
    #3527683 (pepe le pew, 12.06.2008 03:48)
  10. Çekilmezdir, bir de kendini zeki sandığının farkındaysa iyice çekilmez olur, kendinden bıkar. Çok gevezedir, hiç susmaz, o kadar konuşur ki çevresinde insan kalmaz, konuştukça biriktirdiklerini tüketir, kendini tüketir, düşünmeyi unutur. Hayatta da saçmalar, bir de hepsinin farkındadır ama gene de müdahele etmez kendine çoğu zaman. Çift kişilikli gibidir, ani tepkiler verir, kendi bile şaşırır. farklı olduğunu düşündüğü için çok yalnızdır. Farklı olduğunu düşünmese yalnızlığının biteceğini bilir ama gene de farklıyım diye düşünür. Farklı değildir, sıradandır. Gelmiştir gidecektir. hepsinin farkında olup hala aklı-selim olduğunu da düşünür. öyle gariptir ki... kendi bile anlatamaz.
    #3527698 (fehimsiz ekmek, 12.06.2008 04:10)
  11. bir yandan kızıyorum bir yandan kızamıyorum bunlara..

$imdi $u anlamsız "sanma" olayı bir kere tüylerimi diken diken ediyor benim..hayatımda sürekli olarak netliği sevdiğim için, belirsizlikten ölesiye tiksindiğim için olsa gerek, sanma kelimesine özel bir gıcığım ve antipatim var..bunun yerine misal "bilme" kelimesi nasıl da entelektüel, nasıl da estetik, nasıl da pazılın son parçası misali cuk diye oturuyor değil mi? o zaman irdeleyelim..bir kız kendini neden zeki sanar? neden güzel sanar? neden çekici sanar? neden seksi sanar? neden bunları bilmiyor da sanıyor bu kız anasını satayım!

yanıt veriyorum: ba$kalarının fikrileri doğrultusunda hayatını $ekillendirdiği için..sürekli birileri ona ne olduğunu söylediği için..kendinin ne olduğunu görmekten aciz olduğu için..ben güzel bir kadın olsam ve bunu bilsem, biri çıksa kar$ıma "çirkin karı sen de!" dese sadece uslübünün yanlı$lığından ötürü ağzını burnunu kırarım, fikrine kar$ı en ufak bir ele$tirim olmaz zira bilirim ki ben güzelim..ya da "aptal yelloz sen de!" dese birisi misal, saçını ba$ını yolar, bacaklarını eline veririm! neden..yelloz değilim çünkü..aptal demesini sallamam bile çünkü biliyorum ki zekiyim..

bu farkındalık "ben oldum hepiniz siktirin gidin, adammısınız lan siz? siiieaaaaaaaaa.." değil..ayırdına varmak lazım..bu farkındalık bazı noktalarda kendini bilmeye çalı$ma ile ilintili..$imdi konuya ani bir ters u dönü$ yapacak olursam eğer;

kendini zeki sanan kızı ele$tirmem bu titri ona layık göreni ele$tiririm..haaaaa bu titr kendisine yakı$tırıldı diye "acaba mı lan?" diyorsa da zaten sanmak ne kelime, onun zeki olmadığını bilirim..çok da kasmam o sebeple..bu yüzdendir ki kendilerine bir yandan kızıyorum bir yandan kızamıyorum..çok çeli$iğim yani bilemiyorum..
    #3676243 (alwayssleepy, 17.07.2008 11:29)
  12. vermemiştir ondandır.
    edit: ah bu sözlüğün zeka seviyesi ah!
    #3676273 (antilopyawrusu, 17.07.2008 11:38 ~ 22:59)
  13. (bkz: lerzan mutlu)
    (bkz: tuba ekinci)
    #3676318 (sen de mi brutus, 17.07.2008 11:48)
  14. bunun kizi erkegi yok. su atasözü özetlemistir acinasi durumumuzu: "akillari pazara cikarmislar, herkes yine kendi aklini almis."
    #3676335 (sabiha, 17.07.2008 11:50)
  15. iq seviyesinden haberi olan kızdır.
    #3676343 (crzytarantla, 17.07.2008 11:52)

© 2008 - uludağ sözlük

kendini zeki sanan kiz başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. kendini zeki sanan kiz ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu kendini zeki sanan kiz nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» anil karaer » so » sozluge okur kazandirmanin yollari » bir sigara daha iceyim sonra intihar ederim » hem alay edip hem alingansin diye suclamak » zigit » maccabi electra tel aviv » ergenekon orgutu icin baskan tahminleri » interstar » ruhundan once bedenini soymus kadin a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » Beijing 2008 Olympic Games