kendini yabanci hissetmek 

kapat
  1. Ait olmamak ,ait olamamak.
    #2390402 (shendy, 27.09.2007 20:54)
  2. (bkz: kendini yalnız hissetmek)
    #2390409 (jagatai, 27.09.2007 20:55)
  3. bunalımdaki insanların sürekli olarak içinde oldukları durumdur.
    #2390419 (isi degistirgeci, 27.09.2007 20:56)
  4. bazen boşlukta kalakalmaktır. insanlarla aynı gezengende olduğunuza inanamamaktır. şaşırtıcıdır. geçicidir.
    #2390429 (serenitytheone, 27.09.2007 20:58)

Copyright © 2008 - uludağ sözlük

kendini yabanci hissetmek başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. kendini yabanci hissetmek ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu kendini yabanci hissetmek nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about kendini yabanci hissetmek. Copyright of the articles are belong to their authors.

» yavuzturk mahallesi » uludag sozluk oryantasyonu » single ladies » cevriye » zeitgeist addendum » gunes enerjisiyle calisan hesap makinasi » actua soccer 3 » kendi okulumuza dogru » zall a saygi duymak » kadinlarin haz noktalari » poisonx » fan fatality » baba ile diyaloglar » ask acisindan kurtulan erkegin yapacagi ilk sey » kelly pensi » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » sitemap » kısa » orospu cocuklugunun dik alasi » tanri nin sozunde durmamasi » yurekte golge birakanlar » sinav sorularina verilen anlik tepkiler » the stones » kaf kaf kaf sin sin sin kaf sin kaf sin kaf » cavlagi cekmek » ferrarisini satan bilge » kakule » etnik temizlik » yerel secimlerde akp ye oy vermeyen bolucudur » chp turban yasagini anayasa mahkemesine goturdu » clear man activsport » ingiliz istihbarat orgutleri » mahackala » baslik entry ve nick uyumu » osman gokcek » chrome vs firefox » stadyum » yalnizligin ozel tarihi