kendini ustun goren yazar toplulugu 

kapat
  1. sözlükte diledikleri gibi at koşturan, moderatörler ve arkadaşlarının oluşturduğu yazarlardır. öyleki hımm delicious gibi fake bir yazar uydurup millet hakkında atıp tutmaları serbesttir ve bu kim diye sorulduğunda beni şok eden bizden biri! cevabı alınmaktadır. siz kimsiniz sorusuna bir türlü cevap alınamamıştır ama belliki yukarlarda biyerlerde bir biz vardır.
    ha, bu diğerlerinin ezik yazarlar olduğu anlamına mı gelir, kesinlikle hayır! bu kesim yazarlar yazmanın verdiği zevki tatmak için burdalardır.
    son nokta, tüm amerikan dizilerinde olduğu gibi sözlüğün futbol takımı ve ponpon kızlarının oluşturduğu bir celebrity topluluğu vardır, kendilerini salvatore di stefano flamingo
    ya havale ediyorum.
    #1606119 (flyaway, 04.05.2007 12:27)
  2. salvatore di stefano flamingo nun da uçurulduğunu öğrenip beni iyiden iyiye tedirgin eden topluluk.
    #1608096 (flyaway, 04.05.2007 21:09)
  3. (bkz: lordlar kamarasi)
    #1608187 (mulayim, 04.05.2007 21:31)

© 2008 - uludağ sözlük

kendini ustun goren yazar toplulugu başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. kendini ustun goren yazar toplulugu ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu kendini ustun goren yazar toplulugu nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» uludag sozluk vs eksi sozluk vs itu sozluk » vajina dikimevi » dtp nin sahin kanadi » ben sana hala asigim » mgs0225 » kiys bin saide » sut vereyim icersin » j » tri » nasilsin sorusuna alternatif cevaplar a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » Beijing 2008 Olympic Games