kendini peygamber ilan eden ogretim uyesi esi 

kapat
  1. Okuduğum an kısa süreliğine beni dehşete düşüren ve '' Yüce rabbim sen nelere kadirsin?'' , ''Burası Türkiye'' türevi sorgulamalara sevkedden okuduğumda tarjikomik bir şekilde güldüğüm, '' ne olacak bu memleketin hali? '' sorusunu kendime sorduğum basliktir. * * *

edit: biliyorum, bu da silinecek. olsun.
    #995986 (bresson, 14.12.2006 16:39 ~ 16:40)
  2. http://www.hurriyet.com.t...2&srid=3428&oid=4

linkte habere ilişkin edtay verilmiş..

şimdi şöyle bakalım.. sayın peygamberin eşi Yrd. Doç. Dr. Osman Nuri Benlioğlu.. yani yardımcı doçent..

şu durumda mevzunun rektöre kadar uzanmasından şüphe duyuyorum.. rektör de şu durumda allah mı oluyor? -tövbe- yök başkanı mı o mevkidedir yoksa? lan yök başkanı da cumhurbaşkanına tabi değil mi? -çok karıştı buralar-

hadi meczubun biri çıktı, "peygamberim" dedi, ona inananlara -ki mürid oluyorlarmış onlar da- sormazlar mı "hani senin zeytinyağlı dolman?" diye..

durun, bu meczuba kıçımla da güleyim az biraz..
    #1000947 (hidrojen, 15.12.2006 13:37)
  3. ve süper bir okuyucu yorumu.. sevgi musul'dan geliyor;

"BUNLAR NE BiÇiM iNSAN .120 BiN PEYGAMBERiN KAÇTANESi KADINMIŞ.YA BUNLARA iNANLAR BU KADAR MI KÖR CAHiL OLUNUR"

tamam teyze, seda sayan'a dön sen, yorulma bunlarla.. heyecan yapma.. kısır kaldı mı daha? he, varsa biraz daha sana zahmet..
    #1000963 (hidrojen, 15.12.2006 13:41)

Copyright © 2009 - uludağ sözlük

kendini peygamber ilan eden ogretim uyesi esi başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. kendini peygamber ilan eden ogretim uyesi esi ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu kendini peygamber ilan eden ogretim uyesi esi nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about kendini peygamber ilan eden ogretim uyesi esi. Copyrights of the articles are belong to their authors.