kendini koru 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. koru kendini
  2. koru
  3. bilkent koru
  4. fehmi koru
  5. beni koru
  6. elinin koru
  7. koru ormani
  8. latif koru
  9. koru beni
  10. duygularini koru

© 2008 - uludağ sözlük

kendini koru başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. kendini koru ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu kendini koru nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» avasin » kazanan baris olacaksa pkk ile masaya otururum » galleria » salcali sogan kavurmasi » corlu » lenovo » tilki dansi » bon iver » tuva » faik » yeter artik vurmayin adam oldu » olmeden once izlenecek filmler » amin oglu behcet » bir sifat olarak kazim » ergenekon cetesi » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » polat alemdar in eroinman olmasi » kapitalizm can cekisiyor marx bize gulumsuyor » leonce ile lena » ilk ucus » idrak edememe » pgm301 » kaltar » dayanilmaz kelimeler » tretuvar calismasi » kucuk istanbul » riza alkuzey » mutlu ol yeter » egyptian premier league » dengir mir mehmet firat » hayatin nasil bitecegi degil nasil surecegi onemli