kendini hatirlatmak icin nick altina entry girmek 

kapat
  1. vardır bunu yapan yazarlar. rumuz olarak kullandığı isimdaşına yazmak bahanesiyle yem atar, ardının gelmesini bekler. gelmediği taktirde aynı entry'i başka gün aynı veya genişletilmiş şekilde yazanı da görülmüştür. "sözlük bana bak, popüler olmak istiyorum" saplantısının acınası haykırışıdır. kendine saygı duymadığı için başkasına da duymaz, gidenin arkasından konuşarak dahi prim yapmaya çalışır bunlar. kaçınılasıdır.
    #2394372 (ELeCTrO, 28.09.2007 16:00)

© 2008 - uludağ sözlük

kendini hatirlatmak icin nick altina entry girmek başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. kendini hatirlatmak icin nick altina entry girmek ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu kendini hatirlatmak icin nick altina entry girmek nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» aslan » deniz feneri » 12 01 2007 » evrim teorisi » ilkokul boyunca ismi yanlis telafuz edilmis cocuk » kufur olmayan ama kufur etkisi yaratan sozler » jet turleri » amc » oguzhan ozyakup » dengir mir mehmet firat in istifa etmesi » berlin filarmoni orkestrasi » simdi onlar dusunsun » tala karinca yumurtasi yagi » sac oynama aliskanligi » ataturk geri donse soylecegi soz » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » yabanci gruplarin turkce mealleri » hatun gelince caldir » iset » allah seni nasil biliyorsa oyle yapsin » onune gelene hakaret eden basbakan » avm leri sadece tuvalet icin kullanmak » irkci saman ile irkci musluman savaslari » seyahatte ac oldugu halde ikrami reddeden insan » pera muzesi » cv sine uludag sozluk te yazar oldugunu yazan kisi » cehennemde gerekli malzemeler » syme » taylan sigirci » akp nin chpli atilla kart i canhirasca savunmasi » alparslan erdem