kendini entry girmek zorunda hissetmek 

kapat
  1. entry girerek uludağ sözlüğü yalnız bırakmadığını gösteren vefakar yazarların tutunduğu tavırdır.
    #2558355 (kayip yazar geri dondu, 05.11.2007 15:13)
  2. yazar olabilmeye çalışan zavallı ben şu anda bizzat aynen öyle hissediyorum.
    #2559650 (keskin sirke, 05.11.2007 21:34)
  3. bir süre sonra paranoyakliga yol acar. rahat ol. derin nefes al. vermeyi de unutma.
    #3266532 (portlemis misir, 13.04.2008 22:16)
  4. boktan bir duygu ya da sizin güzel hatırınız için durum da olur.

dokuz yüz doksan dokuzuncu entryim boyle mi olacakti benim!
    #3273463 (kuzgun, 15.04.2008 14:49)

© 2008 - uludağ sözlük

kendini entry girmek zorunda hissetmek başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. kendini entry girmek zorunda hissetmek ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu kendini entry girmek zorunda hissetmek nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» pourquoi » yeniolusumhareketi com » tucimania » joseph fiennes » bir demet tiyatro » lafendaz » shaqmarion » stanford universitesi » mehmet farac » ergenekon un bir numarali muhtemel ismi a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » 20 haziran 2008 hirvatistan turkiye maci