kendini dedelerine begendiremeyen torun 

kapat
  1. şu anda acı içinde aaaa bu benim lan diyen torundur. evet lan benim bu ne yazık ki. dedelerin torun sevmek için kendine göre belirlediği kriterlerden yoksundur bu talihsiz adam, bir zamanların sessiz çocuğu.. anasını satayım aklıma gelirken dahi canım sıkılıyor.

erkek torun için baskıdır bu.. kız da hissedilmez. biliyorum aslında hepinizin dedeleri benimkilere benziyor. nedir erkek çocuğun hası? ha? sessiz durmayandır, çok yemek yiyendir, gevezelik edendir..

ama 6 yaşında bu bahsedilenlerin zerresini barındırmıyorsanız kendinizde dedeleriniz asla sevmez sizi. uyuşuk bulur ve misafirliğe geldiklerinde ilk sizi kucaklamazlar, erkek yerine koymazlar. hatta fazlasını yapıp anneye dönerek "bu nasıl bi çocuk? bu nasıl erkek?" derler. ah dede ben size daha ne diyim? gerçi bunu tartışamam artık onlarla. ikisi de çoktaaaaannnn öldü. bu bir gerçek. bir başka gerçek daha var ki hiçbir zaman beni yani erdem'i beğenmediler. pehhhhh. beğenmeyin. *
    #3384166 (domaine hasret yumusak g, 11.05.2008 18:09)

© 2008 - uludağ sözlük

kendini dedelerine begendiremeyen torun başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. kendini dedelerine begendiremeyen torun ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu kendini dedelerine begendiremeyen torun nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» oltadaki balik turkiye » hakan sukur un boslugunun dolmasi » xnxx » gammaziye » gerizekali sevgilim benim » symphonie » yeni yazara hosgeldin deyip kolonya tutmak » kendi actigi basliga bkz veren yazar » uykusuzluk » fatal sozluk a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » 20 haziran 2008 hirvatistan turkiye maci