kendini dagitmak 

kapat
  1. ne yaptığını bilmeyecek kadar içip kendinden geçmek.

(bkz: dağıtmak)
    (akmai, 08.05.2008 14:17)
  2. (bkz: götü başı dağıtmak)
    (gone with the shit, 08.05.2008 14:23)

© 2008 - uludağ sözlük

feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. yukarıda yazanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir.

» ders niteligindeki fikralar » hazreti muhammed yasasaydi olabilecekler » the bank job » komik bir sey varsa soyleyin biz de gulelim » mdk47 » short » ogrenci evi » veet reklamindaki esmer kiz » eski sevgilinin dildosunu satin almak » bernd maylander » counter strike da ki fucker nickli gencler » 2008 yilinda hala mailleri forwardlayan bunye » mesaj hani » diego armando maradona » aninda goruntu show » servet cetin » siee » gdn » abdullah gul » yenidogan sariligi » adlari bilinmeyen mukemmel sarkilar » tuncay ozkan » meyve salatasi » angelina jolie nin kukusu » de train » ezik haller » sokak futbolu kurallari » galatasaray in en buyuk oldugunu dusunuyordum » sen git kocan gelsin a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa