kendini bozmayan 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. cok az sayida kalmalarina ve sozlukteki guc onlarda olmasina ragmen hic kendini bozmayan yazarlar
  2. orucu bozmayan sigara
  3. kizlik bozmayan vibrator
  4. kizlik bozmayan penis
  5. orucu bozmayan seyler
  6. para bozmayan taksici
  7. kaideyi bozmayan ama agzimiza sican istisnalar
  8. kendini kaybettigin anda kendini bulmak
  9. kendini pisir kendini ye
  10. kendini bil

© 2008 - uludağ sözlük

kendini bozmayan başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. kendini bozmayan ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu kendini bozmayan nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» b 35 » nikon d90 » notrinova » sozlukte birinin surekli sizi takip ettigi hissi » forum degil sozluk » benim adim kirmizi » mustafa karadeniz » esofmanin yerine kullanan garip kelimeler » any colour you like » vasco da gama » devrimci genclik koprusu » house bill of lading » es cinsel aglama duvari » halis talebeleriz onumuze geleni tekmeleriz » namuslu pezevenk » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » dinodream » fethullah gulen » wah pedali » suezmax » elazig » mustafa cansiz » tv de zapping yapmaktan hic program izleyememek » burhan altintop sirin » varg vikernes » deli midir nedir » milliyetcilik » turkiye bankamatik memurlari konfederasyonu » patrick femerling » parmaginin ucunda akrep olan yazar » sevismek icin devletten izin almak