kendini ataturk zanneden insan modeli 

kapat
  1. atatürk'e ihanet eden insan modelidir. zira "o savaşıp bu ülke için birşeyler yaptı sen ne yaptın başlık açmaktan başka" demek farz oluyor.

(bkz: eksileyin beni)
    (bkz: ne kadar eksi o kadar uzuv)
    #3063056 (siklopentanoperhidrofenantren, 26.02.2008 21:52)

© 2008 - uludağ sözlük

kendini ataturk zanneden insan modeli başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. kendini ataturk zanneden insan modeli ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu kendini ataturk zanneden insan modeli nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» mircea lucescu » gulhan sen » sozlugu yonja com a cevirmek » oyla beni oyla beni oyla beni » we rise » pes 2009 » yeter artik vurmayin adam oldu » kizarmis bayat ekmek » tala karinca yumurtasi yagi » moderasyon » pilot » bana bir opucuk verin yoksa galip donecegim » solo test » berkoz egemen » chp ye attigim oyu nasil geri alirim » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » savas ve kadin » kancik kelleni odlek bedeninden ayirmaya geldim » 21 inci yuzyilda hala kara carsaf giyen kadin » ilk deniz ucaklari » ekim 2008 ankara ulasim zammi » balikesir yurdu » respect my authority » sozlugun en durgun oldugu saatler » ajdar anik in sozlukte yazar olmasi » ati radeon hd 3850 » turk televizyonlarindaki cadili diziler » bir de sen gitme » ahmet levendoglu » icim urperdi valla » turk kizlari