kendine yakin insanlardan uzak olmak 

kapat

kendine yakin insanlardan uzak olmak başlığı henüz açılmamış!
aşağıda kendine yakin insanlardan uzak olmak ile ilgili başlıklar listelenmiştir. belki onlar işinize yarar.
  1. yakin olmak icin uzak dur
  2. yakin uzak
  3. yakin ve uzak
  4. cok uzak fazla yakin
  5. bana uzak allah a yakin ol
  6. benden uzak allah a yakin olsun
  7. bana uzak ol allah a yakin
  8. olum bana yakin ben ona uzak
  9. filmdeki ezik karakteri kendine yakin bulmak
  10. surekli insanlarla olmak insanlardan kacmaktir
  11. incitmeyecek kadar uzak usumeyecek kadar yakin ol
  12. hayal bana yakin yar bana uzak
  13. uzak olmak
  14. yakinken uzak olmak
  15. sevgiliden uzak olmak
  16. yakindayken uzak olmak
  17. sevdiğine uzak olmak
  18. bayramda evden uzak olmak
  19. mukemmele yakin olmak
  20. sevgililer gununde sevgiliden uzak olmak
  21. ulkesinin yakin tarihinden bihaber olmak
  22. en yakin arkadasa asik olmak
  23. agzi kokan biriyle yakin olmak
  24. sah damari kadar yakin olmak
  25. en yakin arkadasin sevgilisine asik olmak

Copyright © 2009 - uludağ sözlük

kendine yakin insanlardan uzak olmak başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. kendine yakin insanlardan uzak olmak ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu kendine yakin insanlardan uzak olmak nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about kendine yakin insanlardan uzak olmak. Copyrights of the articles are belong to their authors.