kendine pay cikaran insan modeli 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. her basliktan kendine pay cikaran yazar
  2. surekli insan modeli yaratan insan modeli
  3. kendi kendine ayar veren yazar modeli
  4. insan modeli diyen insan modeli
  5. insan modeli lafina bu kadar takan insan
  6. her yerinden gaz cikaran insan
  7. sinemada ses cikaran insan
  8. ro ro da ayakkabilarini cikaran insan
  9. otobuste gaz cikaran insan
  10. ota boka insan modeli diyen insan

© 2008 - uludağ sözlük

kendine pay cikaran insan modeli başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. kendine pay cikaran insan modeli ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu kendine pay cikaran insan modeli nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» guzel entrylerin sozluk bosken akla gelmesi » richthofen » sabrina tavernise » checking designs » turkiye de artik baski yok sanat ozgurdur » milliyet internet » ozdemir asaf » 18 ekim 2008 kocaelispor fenerbahce maci » cenk han alkaya » betul demir » avsar boyu » wrath of the lich king » cb » ingilizlerin anlamayacagi turkce sozler » yazliktaki o kiz » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » power b » evladim niye yazmiyorsun » senoktokatragintilyon » anlamadigi seylerden hoslanan insan » dexter jackson » palamut » die megageile kuken farm » 31 ekim 2008 » fuzzy logic » hell » liner bill of lading » kurtlarla kosan kadinlar » pkk » escinsel » islam in hosgorulu olmamasi