kendine ilk entry girmek 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. kendi kendine entry girmek
  2. kendine entry giren yazara entry girmeyi bir borc bilmek
  3. kendine girilen entry nin en kotu entry olmasi
  4. denize girmek yerine entry girmek
  5. tematik entry giren yazarin basligina entry girmek
  6. entry girmis olmak icin entry girmek
  7. aganin entry sinin uzerine entry girmek
  8. entry ye cevap niteliginde entry girmek
  9. kendi kendine entry yazmak
  10. kendine ait entry i bkz olarak vermek

© 2008 - uludağ sözlük

kendine ilk entry girmek başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. kendine ilk entry girmek ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu kendine ilk entry girmek nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» sinan engin bilgisiyle istifa etti » komando egitimi almis baliklar » sigaraya baslayanlara tavsiyeler » mustafa denizli » lost dizisi stv de yayinlansaydi olabilecekler » ben ask oldugumu aglarim » sehit annesi olmak » pkk kurt degil ermenilerden olusan bir cetedir » hozan besir » leonce ile lena » milyaket » t bag » rusya borsasi » eklembacaklilardaki ustun drama kabiliyeti » hold me tight » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » sercan yildirim » yaran msn nickleri » hayattan sikilmak » iste kuku kuku geldim » mulayim » little child » serva dinu » hefeweizen » tansel colasan in emekli olmasi » dokunulmazliklar kalksin diyemeyen milletvekilleri » kac gol attin lan oradan » beklenti » ask incitir » atanmis » 24 yasinda ergenlige girmek