kendine guvensiz sozluk yazari 

kapat
  1. Kendindeki güven eksikliğini kelimelerine de ister istemez yansıtan sözlük yazarlarıdır. Öyle ki bu yazarlar sürekli geri dönerek entrylerini düzeltirler.
    #2342239 (begfey, 19.09.2007 16:53)
  2. yanan mesaj butonunu görür görmez kollarıyla gözlerini kapayan, vurma, vurma abi diye yalvaran, her entrysi eksilendiğinde kendine fıçır fıçır faça atan yazardır. yazık lan.
    #2342270 (meviq, 19.09.2007 17:00)

© 2008 - uludağ sözlük

kendine guvensiz sozluk yazari başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. kendine guvensiz sozluk yazari ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu kendine guvensiz sozluk yazari nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» zall benim amcooludur » ford mustang » illdisposed » ben » yaslilik » turban sorunu » fernando jose da silva freitas meira » shamal » sarki halinde kal » nese erberk a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » 20 haziran 2008 hirvatistan turkiye maci