kendine guvenen soyle gelsin 


kapat
  1. * *
    sıla gencoğlunun da şarkısında geçen fakat gerek tavla oynamak üzereyken gerek bir iddiada bulunulmak üzereyken hepimiz kullandığı deyiştir.
    daha samimi olanı için: gotune guvenen soyle gelsin
    #2653267 (tulbentustundesakiz, 02.12.2007 10:01)

© 2008 - uludağ sözlük

kendine guvenen soyle gelsin başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. kendine guvenen soyle gelsin ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu kendine guvenen soyle gelsin nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» sahur bereketi » faithfulness » cerrahlik » futbol muhabbetleri » ahmet yildirim » sozluk yazarlarinin itiraflari » hipolito irigoyen » gotik olacagim derken icim karardi » selatin cami » albert einstein a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » Beijing 2008 Olympic Games