kendine gel gozum 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. gozum
  2. iki gozum
  3. hoscakalin gozum
  4. gozum kesmiyor
  5. sus be aglama gozum
  6. iki gozum iki cesme
  7. gozum ustunde
  8. agla gozum
  9. al gozum seyreyle salih
  10. basim gozum ustune

© 2008 - uludağ sözlük

kendine gel gozum başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. kendine gel gozum ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu kendine gel gozum nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» elazig » hurriyet ten baslik transfer etmek » ore miner under attack » turk kizlarinin en cok hayalini kurduklari seyler » avrupalilarin muslumanlari turk diye nitelemeleri » sarki sozlerini unutmak » turkiye cumhuriyet merkez bankasi » frederic chopin » lisede cikista bekle lan kavgalari » biraz da avrupalilar bizi boykot etsin » squadron » thk 16 » sozlukte birinin surekli sizi takip ettigi hissi » kurtlar vadisi uzerine diyaloglar » gigli » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » ben ulkemi adeta pazarlamakla mukellefim » speed to full » hossik » yaran yanlis konusmalar » aysu ata » eto nun galatasaray a transferi » tayyip erdogan in emo olmasi » minibuse binerken kafayi carpmak » bayan suruculerin yayalara yol vermemesi » es cinsel aglama duvari » xentrix » nazim hikmet ran » mario gomez » yuzu kirmizi beyaza boyamak » sana deger