kendine boru hatti cektiren insan 

kapat
  1. en asil duygunu insanıdır. amaç nedir su ? doğalgaz ? petrol ? yada bunları sağlayan bir servis sağlayıcısı misali dolanmak... *
    #1552068 (deeplomatt, 21.04.2007 22:20)
  2. coca cola tankından boru hattı çektirip, sürekli merkete gitmek istemeyen bir zihniyete sahip insandır. görgüsüz.
    #3702615 (crysania, 22.07.2008 15:43)

© 2008 - uludağ sözlük

kendine boru hatti cektiren insan başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. kendine boru hatti cektiren insan ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu kendine boru hatti cektiren insan nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» marmaris magic life » dream theater » toplum » ekran titremesi » darbe sabahinda sozluk » birader sen bizim kizlara laf atmissin » uuserlerin deviantart adresleri » aglamak istiyorum sayin seyirciler » normal bir cumleyi politize etmek » istanbul universitesi a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » Beijing 2008 Olympic Games