kendine bir iyilik yap ve surdan bir icki al 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. bir iyilik yap kendine
  2. kendine bir icki alsana
  3. kendine bir icki al ne abartiyosun
  4. surdan burdan
  5. surdan suraya sevismek
  6. surdan asagi kizgin yag dokmek
  7. surdan suraya sevismek nasip olmasin
  8. 100 bin ytl lik transfer ucreti olmadan surdan suraya gitmem
  9. efendi surdan bana iyilerinden dort tane kari ver
  10. yalanim varsa surdan suraya adim atmk nasip olmasn

© 2008 - uludağ sözlük

kendine bir iyilik yap ve surdan bir icki al başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. kendine bir iyilik yap ve surdan bir icki al ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu kendine bir iyilik yap ve surdan bir icki al nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» hanceri sapladi » ferrari 612 scaglietti » ridvan gol olur dedikten sonra atagin gol olmasi » paradokslar genel mudurlugu » ermeni soyisimlerinin yan ile bitmesi » sevgili » sahura kadar oturmak » turkiyeye seriatin gelmesini istemek » cesar vallejo » youtube a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » Beijing 2008 Olympic Games