kendine bakmadan baskasini elestiren yazarlar 

kapat

1. ne yazık ki uludağ sözlük'te çok sık gördüğüm kendi yaptıkları hatalara bakmadan yeni gelen yazarları eleştiren yazarlardır. özellikle bu yazarların kendi başlıklarının altında yüzlerce yazı olması da çok düşündürücü. bu nedenle de bu yazarlar eleştirilemiyor galiba. hep haklı durumda gibi bir şeyler. onlara laf söylenmez. laf edildi mi arkadaşları saldırıverirler(yaşadım ve gördüm). işin en komik yanı ise bu yazarların kendi yazdıkları yazılar. bir hafta boyunca çaylak oldum. yazıları göz gezdirme şansım oldu ve gördüm ki (gerçekten çok komik) bu yazıların büyük bir çoğunluğunun hali içler acısı. ne diyim ki ben bu yazarlara. çok gülüyorum çok..
    #1463270 (paris hilton, 28.03.2007 17:04)
  2. evde ayna bulunmaması sonucu ortaya çıkan durum. gidip bir adet boy aynası alınarak sorun çözülebilir. ama bu ayna parayla satılandan değildir ne yazık ki... *
    #1463299 (ArsMagna, 28.03.2007 17:09)
  3. (bkz: polemik amacli basliklar)
    #1463315 (jassmiana, 28.03.2007 17:14)
  4. herkes cv versin, entryleri bir uzmanlar kurulunda değerlendirilsin, bir hiyerarsik sınıflama yapalım sonra kimin kimi eleştirip, kimi eleştiremeyeceğine karar verilsin..
    oldu mu ? yer mi bunu sözlük şimdi ? en iyisi bunları ayşe teyzeye şikayet etmek bence.. *
    #1463377 (akardia, 28.03.2007 17:26)
  5. (bkz: sözlüğü foruma çevirmek)
    #1463533 (emptywords, 28.03.2007 18:02)
  6. imla kurallarından bihaber yazarlardır bunlar.
    #1463539 (paris hilton, 28.03.2007 18:03)
  7. (bkz: ilk tasi gunahsiz olan atsin)
    #1463840 (mulayim, 28.03.2007 19:19)

Copyright © 2009 - uludağ sözlük

kendine bakmadan baskasini elestiren yazarlar başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. kendine bakmadan baskasini elestiren yazarlar ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu kendine bakmadan baskasini elestiren yazarlar nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about kendine bakmadan baskasini elestiren yazarlar. Copyrights of the articles are belong to their authors.