kendinden nefret edilesi anlar 

kapat
  1. bazı anların (bkz: biri beni vursun) tadında yaşanmasıdır.

-ben galiba sana aşık oluy...
    -geç olmadı mı?
    -?...
    -şey yani ben...
    -kalkalım.
    #2754404 (ParaNtez, 27.12.2007 18:44)
  2. dostunun seni hiç tanımadığını farkettiğin an... kendini sorumlu tutarsan nefret edersin kendinden...
    #4252326 (tabutluk, 19.11.2008 18:00)
  3. uyandığında, ağzın sigara koktuğunu anladığın andır.
    #4252349 (Saipsiz, 19.11.2008 18:07)
  4. babaya telefonda, internet ile ilgili bişey anlatırken, teknoloji ile pek alakası olmayan babanın doğal olarak tek seferde anlamadığı, ama bunu algılayacak seviyede olmayan bünyenin * babaya ters cevap vermesi.

en çok koyanda adamın hiç ses etmemesi. gece gözümü kırptıysam ne olayım. sabah ilk işim arayıp gönlünü almak olmuştu. ilginçtir, tepkileri hiçbişey olmamış gibiydi. baba yüreği desem olur mu acaba ?
    #4410719 (Akatreil, 24.12.2008 20:31)
  5. 29 Mart seçimleri sonrası arkadaşlar arasında konuştuğumuz konu, 10 dakikalık kendimden nefret etme sebebim oldu.
    +abi Bafra'yı kim aldı?
    -bla bla...
    +Peki Canik'i kim aldı?
    -bla... bla...
    +Çarşambayı kim aldı?
    -Sel aldı abi orayı...
    +uhmmmm.
    #4953962 (Nymphetamine, 31.03.2009 01:30)
  6. -ya işte şöyle şöyle bir durumum var.

gibi bir açıklamayla başlar. esasında bu böyle son derece geldiği gibi yapılmış bir açıklamadır. hani muhabettin orta yerinde niye söylendiği tam olarak belli olmayan laflar vardır ya, onlardandır.

malum sebeplerden ötürü karşısındaki insanı ne derse dersin olumlu bir biçimde algılanmaya kurulmuş insan da bu açıklamanın hemen ardından, biraz da alkollü bünyenin etkisiyle keh keh keh diye bir cevap verir.

keh keh anından birkaç saniye sonra masadaki herkes tuhaf bir kokuyla irkilir. birkaç saniye sonra hayretle farkedilir, bu lafı eden kişiden gelen bok kokusudur bu.

bu noktada okuyucularımız kişinin altına kaçırdığını falan düşünebilirler. hayır, öyle bir şey yoktur, zira koku kişinin kendisinden gelmektedir. o ana kadar bütün sinyaller gözardı edilmiş, bütün olasılıklar elin tersiyle itilmiştir. ama gerçek gün gibi ortadadır.

bok ile muhabbet etmektedir kişi.

işte o anda, bokun kendisi de bu lafı söyleyerek ne kadar kötü bir şey yaptığını ve karşısındaki kişinin, yani sizin, olayın esasını farkettiğinizi bok empatisiyle anlamıştır. ayrı bir entry'nin konusu da olsa, bok empatisi, bokun kendisini kollamak için kullandığı savunma mekanizmalarından biridir.

bok empatisinin ikinci safhası olan bok elastikiyeti devreye girer. kişi* olayı kıvırmaya çalışır:

-hay allah gelirken de montuma bok sürünmüş herhalde. yoksa yani nerden çıktı ki, ben geliyordum öyle, montuma sürünmüş. eh eh, bok işte.

bu salakça manevra olayı toparlamak için yeterli değildir. bok kokusu azalacağı yerde daha da artmıştır, çünkü bok yayvanlaşmış ve iyice sağa sola saçılmıştır.

işte artık yapılacak tek şey kokuyu görmezden gelerek o anı noktalayana kadar işi t...şağa vurmaktır.

en sonunda olay noktalanır. kişi hem vizyonsuzluğu yüzünden, hem az önce yaşadıkları yüzünden kendinden nefret etmektedir.
    #4954073 (euthanasia, 31.03.2009 01:51)
  7. tuvalette tan gazetesi ile 31 çekerken babaya yakılandığınız andır. olum bu dergi değilki donunun içine saklayasın. Hadi yakalandın ordan nasıl çıkcan gazete ile hadi çıktın babaya ne anlatcan. HAdi kıçımı sildin dedin. ordaki tuvalet kağını nerene sokcan. offf of.
    #4954088 (mertce, 31.03.2009 01:54 ~ 01:55)
  8. bi' dünya kredi kartı borcu varken hala sigaraya yatırım yapıp her içine çekişte kendinden geçilen anlar.
    #4954127 (laz vegas, 31.03.2009 02:05)
  9. final gecesidir ve bilgisayar başında sınav sonrası başınıza geleceklerden habersiz yardırmaktır.
    #4954142 (polair, 31.03.2009 02:09)
  10. supervizorunun "isine sahip cikmiyorsun, bu isler ilgini cekmiyor gibi" dedigi andir.

(bkz: ben bugun bunu gordum)

oysaki siz, hocanizin sizi karsilastirdigi insanlardan daha cok emek verdiginizi biliyorsunuz ama hocaya yansitmakta basarisizsiniz. iste o an lanet olsun bana diyesiniz gelir, sonra olumlu dunya dersiniz, baslarsiniz baska gruplari arastirmaya.
    #4954326 (buzz light year, 31.03.2009 02:58)
  11. haksızlığa uğranıldığı zamanlarda susup kalakalınan anlardır.
    #4955690 (cimcime, 31.03.2009 14:18)
  12. peşinden günlerce koştuğun kızla tam başbaşa kaldığın, duygularını açacağın anda, açlıktan ya da heyecandan olsa gerek karnın, heyelanda düşen toprak tabakası gibi gümbür gümbür guruldadığı an.
    midemi isteyene bağışlamak istiyorum
    #4955758 (Davlumbaz, 31.03.2009 14:36 ~ 14:37)
  13. ilişkinizde maddi, manevi, özel veya sıradan herşeyinizi paylaştığınız insanın 2 sene sonunda sizi basit bir kaşarla aldatması ve kafasının karışması sonucu bunu size söyleyip ara verelim dediğinde aynaya baktığınız anda hissettiğiniz duygudur.daha sonra size geri dönmek için çabalar pişmandır ama siz her aynaya baktığınızda kendinizden bile çok sevdiğiniz,uğrunda ailenizi bile karşınıza aldığınız adamın boynuzlamasını sindiremeyip kendinizden bu kadar özverili olmuş olmanız yüzünden nefret edersiniz.
    #4955792 (kurbaa kermitin parmaklari, 31.03.2009 14:45)

Copyright © 2009 - uludağ sözlük

kendinden nefret edilesi anlar başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. kendinden nefret edilesi anlar ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu kendinden nefret edilesi anlar nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about kendinden nefret edilesi anlar. Copyrights of the articles are belong to their authors.