kendin cal kendin oyna 

kapat
  1. kimsenin ne yapacağını/düşüneceğini sallamadan kendi meşrebinde takılan kişiler için söylenen söz.
    - hüseyin, bundan böyle kendim çalıp kendim oynayacağım.
    - biz seni engellemeyelim, sen oynamana devam et. güzel oluyor izlemek.*
    #862461 (larker, 15.11.2006 15:30)
  2. kendi oluşturduğu sanal polemikler içinde gayet mutlu görünen kişiye söylenen söz.
    (bkz: kendin pişir kendin ye)
    #979213 (asiti kaçmış kola, 11.12.2006 00:19)

© 2008 - uludağ sözlük

kendin cal kendin oyna başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. kendin cal kendin oyna ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu kendin cal kendin oyna nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» allah kadina guvenseydi zar yapmazdi » canli bombanin yakalanma ani » ozgur edebiyat » yaran diyaloglar » 15 ekim 2008 bosna hersek ermenistan maci » 2009 yili ekonomik buyume hedefinin yuzde 4 olmasi » burhan altintop sirin » kahvehanede babasiyla kagit oynayan genc » zarar etmesi imkansiz isletmeler » korkma ehli dunya biz dostuz » turk dunyasi siteleri » ethernet karti » 15 ekim 2008 letonya israil maci » hayatima giren erkeklerden orkestra kurulurdu » haber alma ozgurlugu » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » ernesto che guevara » sevgilisinin mini etek giymesine izin veren erkek » cumlesinin sonuna iki nokta koyana uyuz olmak » kibris baris harekati » dibi dibi rek » fatih sultan mehmet » bartimaeus » calismayacak kadar zengin olmak » bozcaada » sari kanat » karisinin her dedigine peki karicigim diyen erkek » uzay gida » 15 ekim 2008 thy ucaginin kacirilmasi » yunan insan tipi » j k simmons