kendimle konusmalar 

kapat
  1. kendi benini ikinci kişi yapıp içe seslenme durumu. bilinçakışı.

Bunu kendime üç kere söyledim, geceye yatasım var. ölgün bi gecede uzanasım var ağrılı bir yere. çenem kilitlenirmiş iskender okumaktan, ellerim titrermiş, benimi bulurmuşum . ben bunu bilmezdim, insan şiire yattığında vurgun yermiş. geceye kaç, geceye kaç, geceye... şiire kaç, şiire.. kuşatmışlar bizi. "dikkat çimenlere basmayın" yazıları arasında soluk alırmışız, çimlerin üzerinde filler tepişirmiş. heyhat, kuşandım zırhımı... bilinçakşına kapılırmışım kalabalık duraklarda, kusarmışım tek tek silaha, savaşa, paraya, kendime, içime... hep üç noktayla bitermiş tümcelerim... koşar sarılırmışım geceye...

bunu kendime üç kez sustum...
    bunu kendime üç...
    bunu kendime...
    bunu...
    bu...
    #2123537 (Telvin, 13.08.2007 12:45)
  2. (bkz: mrs. dalloway)
    #2123594 (zenobia, 13.08.2007 12:53)

© 2008 - uludağ sözlük

kendimle konusmalar başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. kendimle konusmalar ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu kendimle konusmalar nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» gotu yere yakin olan kisiden korkmak » boynu bukuk » her seye sorunsal deme sorunsali » koko » kolonoskopi » pacman » milli futbolcu babalarinin oynadigi reklam filmi » silence is deafening » hali sahada futbol oynamak » evdeki kapitalizm olgusu a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » Beijing 2008 Olympic Games