kendimle alay ediyim de baskasina firsat vermiyim 

1. aslı 'kendimle t.şak geçiyim de bir başkası tarafından taşak konusu olup, rezil olmayayım'dır.
    yazarın kendi muhtevasında geliştirdiği bir tür savunma mekanizması ürünü olup, sıkca görülen bu savunma mekanizması yüzünden kimi yazarların* söylemlerini az da olsa kısıtladığından mütevellit sinir bozucu bulunabilir. bırak da biz t.şak geçelim yahu, olmuyor böyle.
    #3687027 (dunyanin en mutevazi adami, 19.07.2008 13:54)
  2. (bkz: savunma mekanizması)
    #3687033 (wings for marie part 2, 19.07.2008 13:55)
  3. kendim gol yiyim de karşı takım gol atmasın diyen kaleci gibidir. bir de kendinle taşak geçip, başkası onunla taşak geçmeye çalışınca o lafı çıkan yere sokanlar vardır tebrik edilesidir.
    #3687045 (bush un metresi olan ayi, 19.07.2008 13:58 ~ 14:15)
  4. çevrede dolanan ' ne yapsam da kızdırıp karizmayı sıfırlasam ? ' düşüncesi taşıyanlara yer bırakmamak için yerindedir.
    #3687049 (abberline, 19.07.2008 13:59)
  5. ben kendimle barışığım demek için yapar bunu insan. halbuki kendinle barışık olsan hiç takmazsın kendinle o konu hakkında * dalga bile geçmezsin.
    #3687114 (glylay, 19.07.2008 14:10)
  6. (bkz: vermiyim)

(bkz: ayar vermeyeyim)

(bkz: tdk)
    #3687120 (devils advocate, 19.07.2008 14:12)

© 2008 - uludağ sözlük

kendimle alay ediyim de baskasina firsat vermiyim başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. kendimle alay ediyim de baskasina firsat vermiyim ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu kendimle alay ediyim de baskasina firsat vermiyim nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» kim nerede » insanlardaki yapmacik ask meraki » kaltar » meydanbenim » cupcake » baskalarinin eskilerini giyenin sarkisi » disturbia » sevcan orhan » shaquille o neal » stephen appiah » para piyasalarindan gelen karisik sinyaller » benjamin linus » berrak sudaki kirmizi balik » boyoz » sozluk yazarlarindan aforizmalar » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » secretcode » mulkiye » finlandiya » ask devirir » ruyada uyuyamamak » onur air » turk solu » ak akcenin kara gun icin olmasi » bostan » penisin var derdin var » ihsan oktay anar » birinin sizi sevdigini baskasindan duymak » ece erken » yatak odasinda takimli nevresim kullanan cift » samuel beckett