kendimi sansli hissediyorum 

kapat
  1. Google'ın komik destek ünitesi. Bunu kullananlar var mıdır diye merak ediyorum. Arama motoruna yazılan kelimelerle ilgili sadece bir kaynak getirir. Kendimi şanslı hissettiğim bi gün deneyeyim dur bi ben
    #28871 (jokerr, 20.01.2006 14:30)
  2. + abi var ya abii ben bugün kendimi şanslı hissediyorum.
    şlööppt! *
    - bak kuş da teyit etti. hadi gel bi sayısal dolduralım.
    #78834 (july4th, 20.02.2006 22:06)
  3. sözlük yazıp kendimi şanslı hissediyorum a tıklayınca sesli sözlük geliyor iyi mi.
    #81588 (jokerr, 22.02.2006 01:54)
  4. google in bir hizmeti.
    i m feeling lucky olarak da bilinir.
    #647281 (Hexagram, 19.09.2006 04:57)
  5. sans kelimesini "havadan para getirme" ile açıklayan yurdum insani için google'da tıklandığında aradığınız kelimeyle ilgili sizi ilk sayfa'ya götüren butonu yadırgama durumu oluşturabilecek "bu mu lan şans" şeklinde monolog'a sürükleyecek bir işlevi vardır
    #704049 (redfather, 07.10.2006 04:53)
  6. şimdilerde sansimi denemek istiyoruma çevrilmiş google hizmeti.. *
    #1391039 (beholderr, 09.03.2007 02:03)
  7. - aylin kendimi şanslı hissediyorum
    + kafandaki beyazımsı şey ne?
    - gelirken kuş sıçtı.
    + ay bu koku senden mi geliyordu.
    - ya başıma talih kuşu etti diyorum sen kokuyor diyosun.
    + ya ne talihi. beni istemeye geleceksin şu haline bak.
    - ya kesin verek baban demi.
    + kesin verecek ama tam olarak umduğun şey olmayabilir.
    - nasıl yani?
    #1511496 (sadis filozof, 10.04.2007 01:03)
  8. 4 yapraklı yonca bulan, lambasından cin çıkan. altılı,iddia, sayısal loto ve çeşitli şans oyunlarını kazanan bir insan tarafından söylenmesi muhtemel söz.
    birde:
    sözlükte ne kadar iyi insan varsa tanıdığım için bunu açık yüreklilikle söyleyebilirim.
    #2269207 (iktidarsiz jigolo, 05.09.2007 22:30)
  9. sözlük versiyonu için (bkz: ayarlarım butonundan hatun ayarlamak)
    #2927571 (ELeCTrO, 31.01.2008 20:52)
  10. fotoğrafla ilgilenen bireyler bilirler. çektiğiniz fotoğrafları düzenleyen picasa adında bir program vardır.o programın özelliğidir. fotoğrafınızdaki ışıkları düzenlemek için kendimi şanslı hissediyorum butonunu tıklarsınız ve fotoğrafınızdaki renkler güzelleşir.hayat size gülümser.sizde fotoğrafa gülümseyin. mutlu olun.
    #2927646 (Sersefil, 31.01.2008 21:06 ~ 21:08)

© 2008 - uludağ sözlük

kendimi sansli hissediyorum başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. kendimi sansli hissediyorum ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu kendimi sansli hissediyorum nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» xavi torres puyol casillas in fener i istemesi » polat alemdar in kafasiyla 7 tane yarmayi dovmesi » militarist ulkede beden dersi » mahser i cumbus » kuresel finans krizi icin cozum yollari » silikon yorgan » deniz yilmaz » iste kuku kuku geldim » no poetry » kazanan baris olacaksa pkk ile yataga girerim » jet turleri » dp perfumum » bionic commando rearmed » 1900 efsanesi » yaran yanlis okumalar » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » otobuste on koltukta sapitan cocuk » yutkunmak » stephen appiah » cd eldense » peygamber sabri gerektiren meslekler » ezoterizm » ders calismaya baslama gazi » cumartesi tum gun calismak » vassili zaitsev » tanri » sesleri gormek » hypostase » berlin filarmoni orkestrasi » umraniye isi ferrari ile hava atan fakir erkek » numaranizi arkadastan aldim