kendimi kontrol ededemiyorum 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. kendimi kontrol edemiyorum
  2. interneti kontrol eden gencligi kontrol eder
  3. biraktim ben kendimi
  4. sen dur ben kendimi tanitayim
  5. yenecegim kendimi
  6. yerim kendimi
  7. kendimi bir bok saniyorum
  8. kendimi opesim var
  9. kendimi bogasim var
  10. kendimi seviyorum

© 2008 - uludağ sözlük

kendimi kontrol ededemiyorum başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. kendimi kontrol ededemiyorum ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu kendimi kontrol ededemiyorum nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» cam sakizi agda » usuyen ayaklari annenin ayaklarinin arasina sokmak » sol frame de ermeni basligi gormekten bikmak » yakin cag » parayi bulunca gidilecek yerler » bir boka benzemeyen minimal siir » kizlarin asik olduklarinda yaptiklari » gezilesi internet siteleri » a shot at love with tila tequila » tanri nin yalnizligi a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » Beijing 2008 Olympic Games