kendimi kiniyorum 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. kiniyorum
  2. seni kiniyorum
  3. duzeni kiniyorum
  4. sizi efesle kiniyorum
  5. bu soyleminden oturu yazari kiniyorum
  6. tanriya inanmayanlari esefle kiniyorum
  7. seni kiniyorum ve sana laflar hazirladim
  8. bugun meydana gelen teror olayini da kiniyorum
  9. sildiriyorum lan kendimi
  10. kendimi buldum

© 2008 - uludağ sözlük

kendimi kiniyorum başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. kendimi kiniyorum ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu kendimi kiniyorum nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» yildiz teknik universitesi » cay ismarlarken mali krize giren thy yoneticisi » islam in hosgorulu olmamasi » secde » devletcilik » bir koyuna sana kurban olayim demek » werchter » kurulacak sirkete isim onerileri » power sabotaged » gazetevatan com » 2 temmuz 1993 sivas katliami » cografi kesifler » max j » turkiye cumhuriyet merkez bankasi » sari kanat » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » aybars lebib » fetullah gulen » darbe icin kasinmak » hayata dair ic burkan detaylar » fly away » arjen robben » mandalina dilimleri arasindaki beyaz lifler » her degisiklikte taktik sablonu yeniden belirlemek » yaran mackolik com yorumlari » komploya kurban giden yazar » planet earth » minik mavi balina » biz adiyamansporluyuz » marlboro icen komunist » edebiyat ve yasar kemal