kendimi hiyar gibi hissediyorum 

kapat
  1. baris manco nun cacik şarkısında geçen cümle.
    #2106774 (gone with the sin, 10.08.2007 17:36)
  2. (bkz: insanın kendini bilmesi önemli bir erdemdir)
    #2106786 (yasakani, 10.08.2007 17:38)
  3. ''kendimi kendim gibi hissediyorum, lan ama hıyar da sanki ben gibi'', ''yoksa hıyar gibi mi hissetmem gerekiyor? '' diyen insanın benimsediği görüş.
    #2106790 (sanitarium, 10.08.2007 17:38)

© 2008 - uludağ sözlük

kendimi hiyar gibi hissediyorum başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. kendimi hiyar gibi hissediyorum ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu kendimi hiyar gibi hissediyorum nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» takimin icinden petrol cikaracak halimiz yok » birinci batarya » besiktaslilik » gece kusu » bluevelve » sweden » miguel alvarez » pkk nin sonunu siyaset mi getirir asker mi » basliklari yanlis okumak » demiroren jimnastik kulubu » oz » pilotmont » oneqeno » 29 ekim ankara anitkabir zirvesi » facebook taki fotograflara bakip 31 ceken insan » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » el isi » turkiye denizcilik isletmeleri » asosyal metalci cocuk » babanin sevgisinin anlasildigi anlar » turk milleti » online store » alternatif bulmaca sorulari ve cevaplari » hrant dink » zuvvar » jolly joker pub xl » akilli guzel uzun boylu ve sarisin » tanisilmayan bir yazar tarafindan nefret edilmek » ryan o reily » michael » yeyismek