kendimi degil sozlugu yuceltiyorum 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. sozlugu bilmeyen insana sozlugu anlatmak
  2. bayram degil seyran degil kralice bizi niye optu
  3. bayram degil seyran degil enistem beni niye optu
  4. cennet ucuz degil cehennem dahi luzumsuz degil
  5. cennet ucuz degil cehennem luzumsuz degil
  6. onun degil bunun degil kimin lan bu cumhurbaskani
  7. kendimi bogasim var
  8. kendimi kaybettim
  9. kendimi seviyorum
  10. biraktim ben kendimi

© 2008 - uludağ sözlük

feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. yukarıda yazanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir.

» kansizlik » salca » anoreksiya » peg bundy » karda bot yerine spor ayakkabi giymek » camilla » ey muhammed nasilsin iyisin insallah » darbe olursa turkiye 15 yil ileriye gider » phoibos apollon » haftanin en begenilen entrylerini kotulemek » istanbul cervantes enstitusu » seks i izdivac » ilginc dukkan isimleri » ava devine » en cok entry girilen baslik » bayburt un tarihi eserleri » tuncay ozkan » uluslararasi genclik kamplari » buji » sizofren degilim lan » worms mayhem » haydi gel bizimle ol » guzel gozlu ince dudakli erkekler » gecmis » mal entry » hendrix » erzincan in tarihi eserleri » yesilcamin unutulmaz isimleri » yumurtayi cekicle kiran komunist a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa