kendimi bir bok saniyorum 

kapat
  1. gerçekten bir bok olan kişinin söylemidir. * * *
    #3083571 (mamut, 02.03.2008 15:03 ~ 17:51)
  2. (bkz: bir değil iki)
    #3083578 (isi degistirgeci, 02.03.2008 15:04)
  3. bokla arasındaki benzerlikleri gören insan modeli.
    #3083585 (sekreter arayan tir soforu, 02.03.2008 15:05)

© 2008 - uludağ sözlük

kendimi bir bok saniyorum başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. kendimi bir bok saniyorum ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu kendimi bir bok saniyorum nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» istiklal marsinin isliklanmasi » erdogan vs aydin dogan » annenin olmesi » anneyle kavga etmek » uludag sozluk teki kulupler » yeni nesil » songul erol abdil » rome » vakitsiz oten horoz » sew7 a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » Beijing 2008 Olympic Games