kendimi acaip genc hissettirdin lan 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. acaip
  2. acaip bir hayat yasamak
  3. turklerin acaip guzel olmasi
  4. genclerin cvlere acaip mailler yazmalari
  5. hac takan genc vs bes vakit namaz kilan genc
  6. genc prensle genc prenses
  7. genc semih vs genc osman
  8. aldatmam kendimi
  9. bir tek kendimi begeniyorum
  10. kendimi sevmek

© 2008 - uludağ sözlük

kendimi acaip genc hissettirdin lan başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. kendimi acaip genc hissettirdin lan ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu kendimi acaip genc hissettirdin lan nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» polisten koruyacak birim » premier cherdenko » calismayacak kadar zengin olmak » project gotham racing » top spin » mumin sirin » kirkambar » 1000000000000 » mitsubishi lancer evolution ix » logar » you keep on moving » amerika » uludag sozluk tarikati » olgun kadin » yerdeki benzine yanan kibrit atmak » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » de mysteriis dom sathanas » darbe gunlukleri 3 » thank you mario but princess is in another castle » metro kacirmak » hic normal arkadasi olmayan insan » buyuk iskender » ece temelkuran » bir araba kullanamayan olarak kadin » vs » nilufer ovasi » unutacaksan sevme » celalettin cerrah senaryo grubu » yemekteyiz » suleyman demirel anadolu lisesi » fatih altayli