kendime 

kapat
  1. birdenbire durup, kısa cümlelerle kendimi ifade etmek istediğimde kağıda dökülenler.

"Kendini sandığın şeyin, kendinde olmadığını, kendine gelince anlayan...
    Öfkeyle oturduğunda canı yanıp, zararla kalktığında keşkelerle avunan bir ben.
    Aynaları hangi saçmalıkla avutabilirsin ki?
    Kır gitsin"
    #1929968 (nuwandatr, 14.07.2007 02:41 ~ 03:50)
  2. edip cansever şiiri :

kimseye karıştım m? hiç karışmadım
    bu ki bana tuhaf sayılmadı
    gozleyip sordum mu hiç? hayır sormadım
    bu ki bana yalan sayılmadı
    acımak işim miydi? hayır
    bir evden olmak kötü müydü? hayır
    zamana zamanla bakmak ne idi ki
    baktım

tarlayi tarlayla ölçtüm
    meyvayı meyvayla ölçtüm
    denizi denizle ölçtüm
    göğü gokle ölçtüm
    zaten insanı insanla ölçtüm ki
    buruk bir tat mı duydum
    ve duydum
    her şey ki bir yorumdu, sonuç degildi
    sonuç ki zaten yoktu

sen ki kim
    beni bütün bütün bırakma.
    #2061098 (tatanka yotanka, 03.08.2007 04:10)

© 2008 - uludağ sözlük

kendime başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. kendime ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu kendime nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» bu basliga entry girmeyin » kadinlarin bes es alabilmesi » like a bird » kim bakmis » ermenistan da sol bir partiye uye bir turk olmak » bukart » hanimaga yi tenzih ederek ermenilere saldirmak » hindistan cevizi yagi » pesinde kostugu hatunu simartan ve kaciran erkek » sirket a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » Beijing 2008 Olympic Games