kendime sarilr donarim 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. kendime sarilir donarim
  2. kendime
  3. kendime varamayisim
  4. tutunup kendime
  5. kendime asigim
  6. kendime kiziyorum
  7. kendime cok guveniyorum
  8. kendime ogut
  9. sarildim kendime
  10. sadece kendime

© 2008 - uludağ sözlük

kendime sarilr donarim başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. kendime sarilr donarim ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu kendime sarilr donarim nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» karsi cinse yapilan adilikler » philadelphia deneyi » kemalizmin tiyatro anlayisi » dinde zorlama yoktur ayetini carpitan insan » rottweiler cinsi kopek tarafindan kovalanmak » filistin de cocuk olmak » baga mi didin » yerel saat farkini hice sayan cola turka reklami » aliana » karman kadar konus kocum a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » Beijing 2008 Olympic Games