kendime kiyamam 

kapat
  1. ankara devlet tiyatrolarında oynanan bir oyun...
    #238909 (sidikli, 13.05.2006 11:16)
  2. harika bir oyun; müthiş oyuncuları barındıran...
    derim ki herkes görsün bu oyunu. lale basar'a aşık oldum zaten...**

oyunun dt sitesindeki açıklamasını da buyrun felan:

"Yazan : Curth Flatow
    Çeviren : Hale Kuntay
    Yöneten : Ali Hürol
    Dekor Tasarımı : Işın Mumcu
    Giysi Tasarımı : Gülümser Erigür
    Işık Tasarım : Ahmet Karademir
    Yönetmen Yardımcısı : Zeynep Ayten Metin
    Yönetmen Asistanları : Z.Gürdal Karaoğlu - Mert Hürol
    Sahne Amiri :Kenan Kara
    Kondüvit : M.Levent Ünal
    Işık Kumanda : Mutlu Öztürk

--------------------------------------------------------------------------------

Rol Dağılımı
    Murat Atak, lale basar,Zeynep Aytek Metin, Pervin Balcı,Hicran Yavuz,

Mehmet Ali Toklu, Abdullah indir, Mert Hürol, Z. Gürdal Karaoğlu

--------------------------------------------------------------------------------

Özet

Evlilik üzerine değişik düşünceleri, mizahi bir dille anlatan bir oyun"

böyle birşeyler işte...
    #804252 (sidikli, 02.11.2006 17:54 ~ 18:04)
  3. sahneye koymuş olmak için koyulduğunu gözümüze gözümüze sokan oyun.

oyuncularının ''bitse de gitsek'' havası da oyun üzerindeki havayı belli ediyor.
    #1562456 (iplik, 24.04.2007 05:45)
  4. (bkz: yerim ben kendimi)
    #1562458 (deeplomatt, 24.04.2007 05:51)

© 2008 - uludağ sözlük

kendime kiyamam başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. kendime kiyamam ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu kendime kiyamam nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» a bolt of blazing gold » kendi actigi basliga bkz veren yazar » anch » tip fakultesinin uslup egitimi » satantango » cecenlerin kurtleri hacamat etmesi » romus ve romulus » yar olmadan » kokain » shaqmarion a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » 20 haziran 2008 hirvatistan turkiye maci