kendimden utaniyorum manasinda 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. kendimden utaniyorum
  2. seni sevdigim icin kendimden utaniyorum
  3. takdir edilen kisiye sevgi manasinda kufretmek
  4. utaniyorum
  5. kapat gozlerini utaniyorum
  6. odtulu olmaktan utaniyorum
  7. bu ulkede yasamaktan utaniyorum
  8. oyumu akp ye verdim ama soylemeye utaniyorum
  9. insanlara baktikca aynaya bakmaya utaniyorum
  10. ben kendimden biliyom

© 2008 - uludağ sözlük

feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. yukarıda yazanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir.

» ilk kez yayinlanan filme bunu izledim diyen anne » sac kurutma makinesi » siviyi emen mavi tabaka » sef buna bir goz atsan iyi edersin » mansur forutan » halit bey in konaktan ayrilisi » click » akilli » morir es vivir » yumurtayi cekicle kiran komunist » amy lee » omer seyfettin » ferrari enzo » 17 aylik bebege tecavuz » sezerin veto ettigini gul onaylar » oguz saygin » cevdet sunay in sovalye olmasi » butun altgecitlerin ve tunellerin aldattigi adam » 22 eylul » ilac yerine afyon kullanmak » gittigidiyor » iletisim sorunu » kan verirsin ve olaylar gelisir » 2008 yilinda hala darbe telaffuz eden yurttas » al rayyan » adiyaman in tarihi eserleri » eski sevgiliden gelen mesaj » karatas in tarihi eserleri » schizo a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa