kendimden tiksindim simdi 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. basliktan tiksindim mamafih verecek oy bulamadim
  2. basliktan tiksindim fakat verecek ayar bulamiyorum
  3. basliktan tiksindim mamafih verecek ayar bulamadim
  4. ben kendimden biliyorum
  5. ben kendimden bikmisim
  6. kendimden utaniyorum
  7. kendimden geriye
  8. kendimden vazgectim
  9. ben kendimden korkuyorum
  10. ben kendimden biliyom

© 2008 - uludağ sözlük

kendimden tiksindim simdi başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. kendimden tiksindim simdi ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu kendimden tiksindim simdi nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» genc siviller erivan da » melih gokcek » milli futbolcu ebelerinin oynadigi reklam filmi » flash bellek » ruhundan once bedenini soymus kadin » maca biletsiz girme yontemleri » haydarpasa tren istasyonu » karman kadar konus kocum » igrenc espriler » ara dinkjian a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » Beijing 2008 Olympic Games