kendimden biliyorum swh 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. kendimden biliyorum
  2. ben kendimden biliyorum
  3. biliyorum artik iyice biliyorum
  4. kendimden vazgectim
  5. ben kendimden biliyom
  6. ben kendimden bikmisim
  7. kendimden geriye
  8. ben kendimden korkuyorum
  9. kendimden utaniyorum
  10. corumluyum kendimden sorumluyum

© 2008 - uludağ sözlük

kendimden biliyorum swh başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. kendimden biliyorum swh ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu kendimden biliyorum swh nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» kulak » yuruyus » var misin yok musun » alpine dachsbracke » carsi » 21 ekim 2008 fenerbahce arsenal maci » ac gitsin » arapca olan her metni kuran sanmak » usumek » cuk kadar » gokhan gonul » olmasa mektubun » odp nin deniz feneri afisine sansur uygulanmasi » jeff buckley » kloroasetofenon » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » yaran facebook uyarilari » sicko » basliklari yanlis okumak » the other woman » sentrozom » fringe » urunun kasada kalmasi » hamso » yapilmis en aptalca dalginlik » cemolarin ozellikleri » kurtlerin sorun oldugunu zannetmek » ertugrul saglam in besiktas tan istifa aciklamasi » canta kullanmayan erkek » soza » kisa boylu bayanlar