kendimden bahsetmeyi hic sevmem 

kapat
  1. kendisi hakkında konuşacak kişinin, tonuna göre değişik anlamlar içerebilecek başlangıç cümlesi. oglum diye soylemiyorum vari bir ton, kişinin methiyelere başlayacağının sinyalidir mesela. nazik, alçakgönüllü bir giriş ise, kişinin doğruları söyleyen biri olduğunu; gerçekten kendisi hakkında konuşmayı sevmediğini, fakat geçen konuşma esnasında bunu yapmak zorunda kaldığını belirtir. *
    #1316496 (thor voivoda, 17.02.2007 19:43)
  2. kendi içinde çelişen tümce.
    #1316510 (stillborn, 17.02.2007 19:45)
  3. kendinden bahsetmek istemeyen kişinin söyleyeceği şeydir, kendinden bahsetmek zorunda değilse tabi... ben sözcüğüyle başlayan cümlelerin yüzde doksanı yalandır gibi bir söz vardı, hah işte o, bu oluyor. yaşayarak tanıyın beni, anlatacak olsam kullanım kılavuzumu taşırdım kendimle düşüncesinin ürünüdür. bahsetme zatendir.
    #1316595 (headacheda, 17.02.2007 20:03)
  4. kendinden bahsetmeyi sevmeyen insan, kendimden bahstmeyi hiç sevmem de demez.
    #1316630 (limonsuz diyet kola, 17.02.2007 20:10)
  5. kendimden bahsetmeyi hiç sevmem diyen kişininin, kendinden bahsetmeyi hiç sevmediğinden bahsetmeyi sevdiğini ve bu nedenle de aslında kendinden bahsetmeyi sevdiğini biraz karışık bir şekilde de olsa anlatan söz.
    #1316794 (ditty, 17.02.2007 20:44)
  6. (bkz: yonja.com)
    #1316857 (goruntuvarsesyok, 17.02.2007 20:55)
  7. kendimden bahsetmeyi hiç sevmem ama çok yakışıklıyımdır.*
    #1316880 (successor, 17.02.2007 21:00)
  8. kendimden bahsetmeyi hiç sevmem. kime ne benim çok hassas olduğumdan değil mi efendim? akıllı da olabilirim evet ama bunu ilan etmenin ne gereği var. en kızdığım şeydir sürekli kendiden bahseden insanlar, hiç hazzetmem. ben her zaman kişinin kendisini anlatmasının en iyi yolunun davranışları olduğuna inanmışımdır. bunu bilir bunu söylerim. ben var ya ben...
    #1316925 (telashe, 17.02.2007 21:08)

© 2008 - uludağ sözlük

kendimden bahsetmeyi hic sevmem başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. kendimden bahsetmeyi hic sevmem ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu kendimden bahsetmeyi hic sevmem nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» 6 7 eylul olaylari » yas kesenin basini keserim » yasal doping » rs ne la » burasi turkiye burdan cikis yok » karincanin uzerine kaynar su dokmek » candle in the night » museyyip cetin » ben bu kisiyi neden seviyorum acaba » turkiye de erkek olmak a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » Beijing 2008 Olympic Games