kendim icin birsey yapiyorsam namerdim 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. kendim icin bir sey yapiyorsam namerdim
  2. kendim icin anket yapiyorsam namerdim
  3. kendim icin bir sey istiyorsam namerdim
  4. kendim icin
  5. ben kendim icin bakiyorum
  6. kendim icin istiyorum ve namertte degilim
  7. kendim salladim kendim inandim
  8. kendim ettim kendim buldum
  9. kendim sectim kendim buldum
  10. kizlar cicek olsun ari olmazsam namerdim

© 2008 - uludağ sözlük

kendim icin birsey yapiyorsam namerdim başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. kendim icin birsey yapiyorsam namerdim ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu kendim icin birsey yapiyorsam namerdim nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» ask yaralar » lenova » memur mesai ucretlerine bes kurus zam yapilmasi » engin ceber » bodrumtorbasi » cemsbg » 1900 efsanesi » bir memenin ardindan » galatasaray in ambleminin cakma oldugu iddiasi » fake you » cekememek » coleslaw » ders calismaya baslama gazi » kabul ediyorum carlos benden iyi » bush un karsisinda bacak bacak ustune atmak » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » komando egitimi almis baliklar » discilerden nefret etmek icin nedenler » amin oglu behcet » olasi turk spor gazetesi haberleri » ask birlestirir » karin » seni bize goturelim bizim cocugumuz ol » ankara metrosu nun bir turlu bitirilememesi » dolar » jakob van hoddis » jesus christ propogandasi » abdli yetkililer yuzunden butun ulkenin ac kalmasi » fatihkul » kadini seksi gosteren unsurlar » yildiz teknik universitesi