kendim bile sasirdim 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. kendim sectim kendim buldum
  2. kendim salladim kendim inandim
  3. kendim ettim kendim buldum
  4. sasirdim
  5. sasirmaniza sasirdim
  6. sasirdim kaldim
  7. nasil oyle dedim ben de sasirdim
  8. sasirdim kaldim iste bilmem ki nemsin
  9. boyle bir basligin acilmamis olduguna sasirdim
  10. taca cikacagini bile bile topa depar atan futbolcu

© 2008 - uludağ sözlük

kendim bile sasirdim başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. kendim bile sasirdim ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu kendim bile sasirdim nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» ne dedi ne dedi » little child » ask nazlanir » lucescu nun konusmak icin fotomac i secmesi » boliviano » aydogan babaoglu » beni susarken bolme » sevgili ile zillere basip kacmak » balikesir yurdu » uludag sozluk prenses perfinya zirvesi » laf sokusturmak » hozan besir » bi josef k vardi ne oldu ona » 22 inci yuzyil » hypostase » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » erkekleri kullanan kizlar » ask kazandirir » cinayet isledikten sonra duvara yazi yazmak » ask ukte doldurur » bugun benim dogum gunum » sener eruygur » petrol fiyatlarinda meydana gelen hizli dusus » 24 yasinda ergenlige girmek » muhalif oldugu icin hapse giren insan » guatemala » galatasaray bayragi » avea11 » mehmet ali aybar » habu diyar » melankolik