kendilerine gecmis olsun diliyoruz 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. gecmis olsun
  2. gecmis olsun askim
  3. gecmis olsun yazari
  4. hadi gecmis olsun
  5. gecmis olsun sozluk
  6. gecmis christmas mubarek olsun
  7. gecmis bayraminiz kutlu olsun
  8. gecmis olsun ozhan baskan
  9. gecmis olsun osym sagolsun
  10. sinavdan cikana gecmis olsun demek

© 2008 - uludağ sözlük

kendilerine gecmis olsun diliyoruz başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. kendilerine gecmis olsun diliyoruz ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu kendilerine gecmis olsun diliyoruz nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» mr olympia » turkiye cumhuriyet merkez bankasi » yildirim ordulari » metin kaplan » hernan cortes » cennet » akp merkez binasindan dunyaya bakan insan » golcuk » golf » eva » turan info » har » 10000000000000000000000000 » kamos » ordu goreve » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » mutfagi scic tuvaleti goetze ile donatmak » adanaliyik » poliuretan boya » bir delinin gunlugu » jesse james » eskici » trt dublajcilari » bartimaeus » paranin esiri » nietzsche » surekli kahve icmek » milliyetcilik » eledim eledim holluk eledim » ethernet karti » kizkaciran damat