kendi yarattiklari karmasada bogulur dururlar 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. ayriliklarin bunyede yarattiklari hasarlar
  2. allah in kafa karistirmak icin yarattiklari
  3. tiki olunmaz tiki bogulur
  4. kendi alin kemigi kendi yolunu tikiyor
  5. uludag sozluk un kendi calip kendi oynamasi
  6. evlada kendi ismini kendi koyma hakki
  7. herkes kendi secimini kendi yapar
  8. kendi konusup kendi dinleyen kisi
  9. kendi isigini kendi sonduren insan
  10. insan kendi kaderini kendi belirler

© 2008 - uludağ sözlük

kendi yarattiklari karmasada bogulur dururlar başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. kendi yarattiklari karmasada bogulur dururlar ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu kendi yarattiklari karmasada bogulur dururlar nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» bate borisov » ucak geliyor ac agzini » tekel bayisi » exec » the dark knight » phoibos apollon » uretim fazlasi varken insanlarin ac kalmasi » dinsel yolla bulasan hastaliklar » harvey jacobs » beseri munasebetler a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » Beijing 2008 Olympic Games