kendi yalanina inanmak 

kapat
  1. her şey onunla başlar. seversiniz, sevildiğinize inanırsınız. karşınızda rolünü muhteşem oynayan yaratığa gözlerinizi kapatırsınız. dostlarınız uyarır, susarsınız. diyecek bir şeyiniz de yoktur zaten. eve her döndüğünüzde aynanın karşısında gözlerinizi kapatarak 'onlar yanılıyor, çok aşığız biz birbirimize' diye defalarca tekrarlarsınız. evet bu yalana, yalan olduğunu bildiğiniz bu içi boş cümleciklere bağlanırsınız, kapılır rüzgara sürüklenirsiniz. onun gözlerinde ufacık bir ipucu ararsınız yalanınızı yalan olmaktan çıkaracak, bulamazsınız. yine geçersiniz aynanın karşısına, gözlerinizi kapatır tekrar edersiniz o içi boş cümlelerinizi. bir gün gelir, o gider. siz kalırsınız, siz ve kendinize söylediğiniz kocaman yalanınız. susarsınız, gerçeklerden kaçmak için uyursunuz günlerce. başkası tarafından kandırılmış olmak bile bu kadar yıpratmaz sizi kendinize yaptığınız bu kötülük kadar.
    #3384571 (uretim cini, 11.05.2008 19:54 ~ 19:56)
  2. yalancılığı adet haline getirmekten kaynaklanan davranış.
    #3384616 (teknikkazma, 11.05.2008 20:04)
  3. (bkz: fenerbahçeli olmak)
    #3384621 (lord henry, 11.05.2008 20:05)

© 2008 - uludağ sözlük

kendi yalanina inanmak başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. kendi yalanina inanmak ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu kendi yalanina inanmak nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» van der waals baglari » halef » gazor » cukuyle tuz yalatmak » oyle sarhos olmak ki bir daha ayilmamak » sevismeyi bilmeyen kadin » disleri fircalamamak » frank sinatra » adramis antik kenti » bugun girilen entry a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » 20 haziran 2008 hirvatistan turkiye maci