kendi turunu olduren tur 

kapat
  1. kendi cinsini olduren yaşam formu olarak da bilinen en büyük tür homosapiens türüdür.*
    #1120559 (gwaihiri, 07.01.2007 19:24 ~ 19:25)

© 2008 - uludağ sözlük

kendi turunu olduren tur başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. kendi turunu olduren tur ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu kendi turunu olduren tur nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» stanley kubrick filmlerini izlemeyen cahil insan » kilis milletvekili ve sunnet » en gelismis dil » haris alexiou » alexander dubcek » docka » yol arkadasi » avrupa nin kuslari » gumruk mustesarliginin sitesindeki turk bayragi » mistik gucler » aksam oldu huzunlendim ben yine » gel seni gammaz yapayim ama once tadina bakayim » christina aguliera nin acun a varim demesi » brick top » ucuz milliyetcilik » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » altizlara verilebilecek isimler » osurunca etegi acilan kiz » aliceinchains » pkk » stephen appiah in menajeri » iyi aksamlar lan haberleri veriyoruz » rudolf durkovic » var misin yok musun george bush » bay » fenerbahce nin ikinci lige dusmesi » senede bir gun » akgun akova » pasta hut » monte cassino savunmasi » bursa da ne ariyoruz zirvesi