kendi nickimin altina entry girdim 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. kendi nickinin altina entry girmek
  2. kendi nick altina entry giren yazar
  3. kendi borcu altina entry giren uuser
  4. kendi burcu altina entry giren uuser
  5. kendi nicki altina entry girenlere arti oy vermek
  6. entry girdim gormediniz mi
  7. ben bu entry yi sana girdim
  8. entry mi girdim bekliyorum
  9. basligina entry girdim
  10. entry girdim sana

© 2008 - uludağ sözlük

kendi nickimin altina entry girdim başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. kendi nickimin altina entry girdim ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu kendi nickimin altina entry girdim nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» xavi torres puyol casillas in fener i istemesi » iyi geceler sozluk ben yatiyorum » birol guven in lost senaristi olmasi » ulugay sozluk » karl heinz feldkamp » uludag sozluk yazarlarindan oykuler » kadini seksi gosteren unsurlar » baskalarinin eskilerini giyenin sarkisi » don kisot » gecegece » inter city firm » kivikocan » muhalif oldugu icin hapse giren insan » you really got a hold on me » serenitytheone » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » kirik cikik olsa duramazsin » kuku bekcisi » cakma puma ile hava atan yakisikli fakir erkek » bir yazar caylak oldugunda ortaya cikan fakeler » bilgi yonetimi onlisans programi » istinye park » imhotep » peygamber sabri gerektiren meslekler » sozcu » hayat fatal i neden yoruyorsun » hani bbg eviydi neden bunlar oldu » ozru kabahatinden buyuk » sozluk yazarlarindan vogon siirleri » vicdani ret » ibn i arabi