kendi linklerim bunlar 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. kendi cebini kendi cebine kaydeden insan
  2. evlada kendi ismini kendi koyma hakki
  3. kendi alin kemigi kendi yolunu tikiyor
  4. uludag sozluk un kendi calip kendi oynamasi
  5. insan kendi sansini kendi yaratir
  6. kendi uktesini kendi dolduran insan
  7. turkiye kendi calip kendi dinliyor
  8. kendi konusup kendi dinleyen kisi
  9. kendi salterini kendi tutan yazarlar
  10. kendi sacini kendi kesen insan

© 2008 - uludağ sözlük

kendi linklerim bunlar başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. kendi linklerim bunlar ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu kendi linklerim bunlar nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» kevin martin » alternatif var misin yok musun diyaloglari » turkiye umit milli futbol takimi » izmir » kiyamet gunu gazete mansetleri » bush un karsisinda bacak bacak ustune atmak » giresun ile ordu arasindaki dusmanlik » drunk mail » penisin var derdin var » turgay bahadir » cahil kalabaliklar tarafindan linc edilmek » hasan mezarci » francisco guillermo ochoa magana » arditi » devrimcilik romantik bir ozentidir » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » hani bbg eviydi neden bunlar oldu » orhun yazitlarini orhun entryleri seklinde girmek » turklere ozgu davranislar » yaran diyaloglar » kokusu tadindan guzel olan yiyecekler » ebay » beden derslerinde mintika temizligi yapmak » sozluk okurlarina oy hakki verilmesi gerekliligi » cennetin katlari » amc » objebi » osmanli cumhuriyeti » cv sine uludag sozluk te yazar oldugunu yazan kisi » memur mesai ucretlerine bes kurus zam yapilmasi » 4 yildir muhendislik okuyorum boyle odun gormedim