kendi kendine konusan yazar 

sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. kendi kendine konusan insan
  2. kendi kendine konusan roman karakteri
  3. podyumda yururken kendi kendine konusan manken
  4. kendi kendine ayar veren yazar
  5. kendi kendine ayar veren yazar modeli
  6. kendi aralarinda almanca konusan turkler
  7. kendi kendine
  8. kendi kendine tartismak
  9. kendi kendine konusmak
  10. kendi kendine soylenmek

© 2008 - uludağ sözlük

feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. yukarıda yazanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir.

» yaran wc kapi arkasi yazilari » kt tunstall » hayko cepkinin gozleri » zeki alasya ya benzeyen kizlar » vav olmak » bi biskreme verdim » sony ericsson j220i » yayladag in tarihi eserleri » sihhiye orduevi » cep telefonu ne lan » four seasons » ozyasam » abdullah gul un excalibur u eline gecirmesi » sinan cetin le fenomen » bu halk kadar kisiliksiz bir halk gormedim » kararti » var misin yok musun mevlut » bir mali gelis fiyatina veriyorum diyen esnaf » bira sisesine isemek » sony radio academy awards » gyrados » dugunlerdeki gelin damat masasi » behcet celik » converse giyen turbanli » sanirim osurdum » sac kurutma makinesi » avrupa ile amerika arasindaki farklar » thalia » yorum farki a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa