kendi kendine gulmek 

kapat
  1. kişinin genellikle yalnız kaldıği zamanlarda aklına komik bir anı gelmesi,hayal kurması,yaptığı sakarlıklar veya kırdığı potlardan dolayi gülmesi.
    not:yer ve zaman önemli değil.tuvalette,iş yerinde,sınavda,markette,....
    (balbassar, 24.05.2006 05:33)
  2. (bkz: beyni pelteleşmiş öğrenci halleri)
    (AkreP, 24.05.2006 05:33)
  3. eger kisinin gulmesine sebep olan hallusinasyonlarsa * pek de parlak bi duruma isaret etmeyen eylem..
    (Confusedy, 24.05.2006 06:34)
  4. delidir deli...
    (bkz: kedidir kedi)
    (speechbubble, 24.05.2006 08:41 ~ 08:42)
  5. deliligin baslangici sayilir dikkat edilesi durumdur bir sonraki evresi kendi kendine konusmaktir
    (markasiz, 24.05.2006 13:12)
  6. bazen insanın aklına salak geyikler gelir; otobüste, sokakta, durakta, okulda...güler...
    delilik değil kısa süreli sinir bozukluğudur...
    (ara: guler)*
    (sidikli, 24.05.2006 13:16)
  7. walkmen,radyo gibi birşeyler varsa yanınızda durumu kurtarmak mümkündür.şöyle ki;sanki radyodaki dj'e gülüyormuş intibaı yaratılabilir.ancak böylesine bir aksesuar yokken başınıza böyle bir olay gelirse sıçtınız,insanlar cidden dönüp bakıyorlar..
    (grand ekinoks, 24.05.2006 13:19)
  8. keyfi yerinde olan insanın kendini belirtme yöntemi
    (enterezan, 24.05.2006 13:56)
  9. eğer toplum içinde yapılırsa insanların deli damgası yemesine yol açar. insanın birden deli damgası yiyivermesinin nedeni ise insanların ya gulemedikleri icin guleni kiskanmasi ya da mala bak yahu boyle bir dunya da gulunur mu hic resmen bizle kafa buluyor diye düşünmesidir.
    (hiccup, 03.09.2007 01:34)
  10. sıkça yaptığım eylem
    kişinin bir dusunur olduğunun kanıtıdır kendi kendine gülmek.
    demekki sahip olduğu bir iç dünyası var diye düşünmeli.
    (ben deli nasilim iyiyim iyi, 19.11.2007 12:51)
  11. kendi kendine güldüğünü farkedip tekrar kendi kendine gülmekle devam edebilecek eylem.
    (narf, 19.11.2007 12:56)
  12. olmadık anların , olmadık mekanların olayı. öksürme numarası ile bertaraf edilmeye çalışıldıkca inadına bastırır gülme krizi... kabulllenmek bu süreici kısaltır.
    (mrs lautrec, 08.05.2008 23:34)
  13. Deli olarak algılanmamı sağlayan eylem. Halbuki hiçbir etki * altında kalmadan gülmek beyinin çalıştığının göstergesi.Ayrıca bu kendi kendime güldüğüm zaman aklımdan geçenler başka bir zaman içinde beynime nakledilmişler. Yani farklı şeyler değil. Ve son olarak gülmek iyidir, ömrü uzatır.

(bkz: Gülmek bana yakışıyor)*
    (Davutsu, 09.05.2008 00:05 ~ 00:06)
  14. gayet normal bir olaydır düşünürken aklına komik bir anı gelir ve gülersin tıpkı acı bir olayın akla geldiğinde ağlamak gibi.
    (birdy, 09.05.2008 00:54)
  15. (bkz: msn'deki insan manzaraları)
    (antilopyawrusu, 09.05.2008 01:15)
  16. alaka bir anda, daha önce gözden kaçmış olan bir tanıdığın kendi mekanında görülen, yıllar öncesine ait; filinta duruşlu, gür saçlı, yeni tellenmiş bıyıkları ve beyaz ceket takımın içine giydiği kırmızı gömleğiyle yan profilli bir fotoğrafına gün ortasında denk gelmek ve akabinde günün kalan kısmını şaşırmadan mütevellit sırıtma haliyle geçirmek durumunda kalmak iyi bir örnektir.
    (koyumavi, 09.05.2008 01:26)
  17. sinir bozuklugunun getirisi (bkz: sinirden gulmek).
    (baLim, 09.05.2008 09:59)
  18. istikamet bakırköy'dür.
    (prisoner, 09.05.2008 10:08)
  19. iş yerinden sözlüğe giriş yapıyorsanız ve sizi yaran bir entry okuduysanız insanların size "harbi deli lan bu" bakışı yaptırdığı vaziyet. ama normal bir durumdur.
    (galapagoslu iguana, 09.05.2008 10:12)
  20. ileri derecede sinir bozukluğu alameti... bizzat ben de yaşadım bu olayı. aynen aktarıyorum: birgün masum masum yolda giderkene aklıma acaip komik şeyler gelmesin mi! ilahi iblis... daha sonra baktım ki acaip şekiller almaya başlayacağım, kendimi bir apartman boşluğuna atıverdim. orda debelene debelene gül Allah gül, ama ne gülmek! neyse krizi atlattıktan sonra da kendimi gün ışığına vurup güzelce yoluma devam ettim. ama insan çok kötü oluyor ya
    (hypnogaja, 09.05.2008 14:27)
  21. (bkz: ha ha ha)
    (bu bi bubi tuzagi mi ki, 09.05.2008 14:32)
  22. otobüs mülteci taşıyan kamyon gibiyse , oturduğunuz için kıskanılıyor ve cellat bakışlardan kaçamıyorsanız, ahhh üstüne bir de gülme krizi al sana , tadından yenmez. cep telefonunu kulağınıza dayayıp telefonda konuşuyormuş gibi yapmayı denemeden önce telefonu kapatın nacizane tavsiye, kulağınıza dayalıyken bir de zırıl zırıl ötmeye başlayınca deli gömleğini kendiniz geçirin, cellatlara izin vermeyin.
    (invinoveritas, 09.05.2008 14:34)

© 2008 - uludağ sözlük

feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. yukarıda yazanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir.

» citroen » ama hangi ataturk » hayirli1i » usta cirak » seftali » neden kotulendigi kabak gibi belli entryler » karanfilli naciye » fernando jose torres sanz » cifte moderatorler » belki » sominede odun yerine para yakan insan » lost » glamour girl » antalyaspor » old love » fenerbahce sukru saracoglu stadi » cakma sarisin » lastik tamircisinin tukrukle kontrol yapmasi » galatasaray in en buyuk oldugunu dusunuyordum » korpe » dogancilar » agri nin tarihi eserleri » ismail hacioglu » turk dizilerindeki ogrenci tipi » cinasli kafiye » guru » ciyzis kirayzs » in esir like an eagle » agza fiskirtilan tup cokokrem a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa